Categories

Улични протести еруптираа во главниот град, САД и Европските официјални лица го осудуваат помилувањето. Одлуката  на македонскиот претседател за помилување на политичари обвинети за измама и корупција, предизвика масовни...

#Анкара #Анкара

ЦИВИЛ – Центар за слобода најостро го осудува безумниот терористички акт во Анкара и упатува искрени изрази на сочувство до семејствата на загинатите и до целата турска нација.