Categories

ЦИВИЛ соопшти нови случаи на изборни нерегуларности на прес конференцијата во 15:30 часот. Сепак, претседателот на ЦИВИЛ го сподели впечатокот дека овој изборен процес тече мирно и во знакот...

Мирен почеток на изборниот ден, но со регистрирани повеќе помали нерегуларности, тоа е заклучокот од првата прес конференција на ЦИВИЛ – Центар за слобода, што се одржа во 8:30...