Categories

Повеќе од 1.000 битолчани денеска присуствувале на Граѓанскиот пленум пред Офицерскиот дом во Битола.  Како што за ЦИВИЛ – Центар за слобода информираат долгорочните набљудувачи од овој град, присутни...