fbpx
Бојан Кордалов, комуниколог/фотографија: Самуел Дебус, OK-TV Ludwigshafen
Др. Волфганг Ресман,  претседател на Bundesverband Bürgermedien /фотографија: Самуел Дебус, OK-TV Ludwigshafen
Војо Маневски

Отворена држава

ВОЈО МАНЕВСКИ  Има ли некој термин што може безусловно да го поврземе со нашата држава од осамостојувањето, па до денес. ...

Грковска – Вуцас: Австрија е силен поддржувач на евроинтеграцискиот процес на Северна Македонија, доброто владеење е темел на овој процес

Република Северна Македонија ги почнува пристапните преговори за членство за Европската унија и за таа цел добредојдена е секоја поддршка ...

Виртуелен состанок на Џафери со собраниските спикери на Шведска и Финска по повод ратификувањето на протоколите на двете земји во НАТО

Претседателот на Собранието на Северна Македонија, Талат Џафери оствари виртуелен состанок со претседателот на Риксдагот на Кралството Шведска, Андреас Норлен ...

Собранието по скратена постапка ќе носи закони за зголемување на платите во судската и јавнообвинителската дејност и затворската полиција

Собранието едногласно ја утврди потребата  по скратена постапка да се донесат законите со кои се зголемуваат платите за вработените во ...

Page 422 of 5584 1 421 422 423 5,584

CIVILMEDIA NEWSLETTER