fbpx

Презаситен раствор на глупост

МИРЈАНА НАЈЧЕВСКА Незнаењето е проблем. Незнаењето на политичарите е голем проблем. Барем Уставот да го прочитаат пред да тресат зелени. Ковачевски немал легитимитет за мандатор и за премиер затоа што...

Read more

Тотален молк

Businessman plugging ears with fingers

ДИЈАНА ТАХИРИ Веќе подолго време сум со мисла дека треба да се престане со секаква критика, а посебно конструктивна, кон лицата што "креираат" и упразнуваат политики, односно кон сите можни...

Read more
Page 7 of 7 1 6 7

CIVIL MEDIA NEWSLETTER