Categories

Во овие 11 години на владеење на криминалната коалиција МВРО –ДУИ(НГ) Бизнис, се изнагледавме секакви важни настани кои редовно доцнат, како и настани на кои челниците на криминалната коалиција,...

Еврокомесарот Јоханес Хан пристигна во Македонија, за да ја арбитрира политичката криза. Претседателот на Македонија, Ѓорге Иванов е во Унгарија, за да ја избегне одговорноста за кризата. ВМРО-ДПМНЕ и...

Сé почна со турбо-фолкот, па следеше малоумен напад врз американската амбасада, предводен од Павловиќ. Потоа, дојдоа  „Звезде Гранда“, „Све за љубав“, „Жикина шареница“, „Велики Брат“, „Парови“, „Фарма“ и цел...

Руинирани болници. Стара и неквалитетна опрема. Редукција на професионалци, специјалисти… Превработен партиски кадар со средна стручна спрема, од една, и затворени операциони сали заради недостиг на медицински персонал, од...

  Пред две години, на контра-протестот на 18 мај, имаше повеке руски знамиња од партиски знамиња на ВМРО-ДПМНЕ, а ФБ-страниците и „куртонските“ портали, беа преполни со фотки од Путин…...

  Се случи и тоа. Никола Груевски даде интервју за албански медиум! И тоа, не било какво интервју, туку гига-мега интервју. Башка, по негово барање, како што наведува порталот...

Младичот со кристалната топка, убавци и убавиции мои, си зеде за слобода да направи мала рецензија на двата сериски филма од продукцијата на „Биг Казн & ДУИ НГ Бизнис”,...