Што ќе пеете во петок?

Вардар повторно стана европски шампион. Два пати во три години! А ние сè уште не мрднавме од мртвата точка на бедотијата која секојдневно ја живееме. Маја...

Read more

Во чиј интерес е проблемот со Избирачкиот список да (не) се реши?

Изминува рокот за јавен увид во Избирачкиот список за Референдумот на 30 септември. И повторно истата приказна. Спорни, фантомски, починати гласачи удобно сместени чекаат да дадат свој придонес и да...

Read more
Page 1 of 2 1 2

БЕСПЛАТЕН ДНЕВЕН Е-БИЛТЕН

us-embassy