fbpx
Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба

ВО ЖИВО

ВО ЖИВО: Изборен рапорт #16

Во тек е прес конференцијата на  „Изборен рапорт“ #16 на ЦИВИЛ со најновите информации од изборниот мониторинг. Изборен рапорт се емитува во живо, на Фејсбук страницата и на Јутуб каналот на ЦИВИЛ. https://www.youtube.com/watch?v=nCpNizU0m04   Преземањето...

Read more

ВО ЖИВО: Изборен рапорт #15

Во тек е прес конференцијата на  „Изборен рапорт“ #15 на ЦИВИЛ со најновите информации од изборниот мониторинг. Изборен рапорт се емитува во живо, на Фејсбук страницата и на Јутуб каналот на ЦИВИЛ. https://www.youtube.com/watch?v=ziFehkZS9-U Преземањето на...

Read more

ВО ЖИВО: Изборен рапорт #14

Во тек е прес конференцијата на  „Изборен рапорт“ #14 на ЦИВИЛ со најновите информации од изборниот мониторинг. Изборен рапорт се емитува во живо, на Фејсбук страницата и на Јутуб каналот на ЦИВИЛ. https://www.youtube.com/watch?v=aulzjvq6N3Y Преземањето на...

Read more

ВО ЖИВО: Изборен рапорт #13

Во тек е прес конференцијата на  „Изборен рапорт“ #12 на ЦИВИЛ со најновите информации од изборниот мониторинг. Изборен рапорт се емитува во живо, на Фејсбук страницата и на Јутуб каналот на ЦИВИЛ. https://www.youtube.com/watch?v=_armDinI4SU Преземањето на видео...

Read more

ВО ЖИВО: Изборен рапорт #12

Во тек е прес конференцијата на  „Изборен рапорт“ #12 на ЦИВИЛ со најновите информации од изборниот мониторинг. Изборен рапорт се емитува во живо, на Фејсбук страницата и на Јутуб каналот на ЦИВИЛ. https://www.youtube.com/watch?v=tsHgQAanGAU Преземањето на...

Read more

ВО ЖИВО: Изборен рапорт #10

Во тек е прес конференцијата на ЦИВИЛ „Изборен рапорт“ #10 на ЦИВИЛ со најновите информации од изборниот мониторинг. Изборен рапорт се емитува во живо, на Фејсбук страницата и на Јутуб каналот на ЦИВИЛ. https://www.youtube.com/watch?v=g-mg76jx-Ko Преземањето...

Read more

ИЗБОРЕН РАПОРТ #7: Како да не постојат протоколи за заштита од КОВИД-19, продолжуваат политичките злоупотреби на децата и црната кампања

Од почетокот на изборната кампања, Изборен рапорт се емитува во живо секој ден околу 11 часот на Фејсбук страницата и Јутуб каналот на ЦИВИЛ. Денешниот рапорт, седми по ред, опфаќа...

Read more

Изборен рапорт #6: Изборни притисоци, кршење на протоколите за заштита од КОВИД-19 и црна кампања

Изборен рапорт, во живо, со Џабир Дерала, во прес студиото на ЦИВИЛ (фото: Д. Муратов/ЦИВИЛ)

Изборен рапорт #6 на ЦИВИЛ денеска се емитуваше во 11:15 часот. На самиот почеток се емитуваше видео спотот „Гласаме“, а потоа Џабир Дерала „рапортираше“ за изборните притисоци, кршењето на протоколите...

Read more

ВО ЖИВО: #6 Изборен рапорт

Во тек е прес конференцијата на ЦИВИЛ „Изборен рапорт“ #6 на ЦИВИЛ со најновите информации од изборниот мониторинг. Изборен рапорт се емитува во живо, на Фејсбук страницата и на Јутуб каналот на ЦИВИЛ. https://www.youtube.com/watch?v=6BqqhtCFCOc Преземањето на...

Read more

ВО ЖИВО: #5 Изборен рапорт

Во тек е  петтото издание на „Изборен рапорт“ на ЦИВИЛ со најновите информации од изборниот мониторинг. Изборен рапорт се емитува во живо, на Фејсбук страницата и на Јутуб каналот на...

Read more
Page 8 of 13 1 7 8 9 13

CIVILMEDIA NEWSLETTER