Categories

СВЕТСКИ ДАТУМИ Ден на бездомништвото

На денешниот ден, 10 октомври, како Светски ден на бездомништвото да се потсетиме на една реална и жална слика за Скопје низ објективот на Александрос Стаматиу…

Print Friendly, PDF & Email