Categories

ГРЦИЈА Експлозија во грчката телевизија „Скај“

Сериозно материјално оштетување на прозорците, до 6 кат од зградата на грчката телевизија  „Скај“, како и оштетување на внатрешните ѕидови, без повредени е епилогот од вчерашната силна експлозија на импровизиран механизам во 02:37 часот.

Полицијата веднаш го затворила делот околу зградата и уште се чека на преземање одговорност за експлозијата.

Утринската програма на ТВ „Скај“ се емитуваше од дворот на телевизијата.

Александрос Стаматиу
Фотгорафии: Sooc

 

Print Friendly, PDF & Email