Хајредини: Силјановска-Давкова погреши што нѐ прозва. Таа е националистка!

Веднаш по своевидната прозивка на „колегите Албанци“ на претседателската кандидатка Гордана Силјановска-Давкова, решивме да ги провериме нејзините искази за времето кога беше министерка во владата на СДСМ (1992-1994 година) и разговаравме со Џевдет Хајредини, министер за финансии во истиот период, во истиот владин состав, кога премиер беше Бранко Црвенковски. ЦИВИЛ МЕДИА: Претседателската кандидатка Гордана Силјановска … Continue reading Хајредини: Силјановска-Давкова погреши што нѐ прозва. Таа е националистка!