Categories

СФП Хрватска оди во финале по спектакуларната победа над Англија

Во фудбалски спектакл, со жестоки пресврти, Хрватска ја победи фудбалската велесила Англија и влезе во финалето на светското фудбалско првенство во Москва

Цела Хрватска го слави најголемиот спортски успех од осамостојувањето до денес.

image_pdf image_print
Print Friendly, PDF & Email