Categories

ЦЕРЕМОНИЈА Иванов го бојкотираше поставувањето на НАТО знамето

Претседателот на државата и Врховен командант, Ѓорѓе Иванов, ја бојкотираше денешната церемонија за поставување на знамето на НАТО пред македонската Влада.

Од Владата велат дека Иванов бил официјално и уредно поканет.

На церемонијата не беа присутни и од раководството на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Празно остана и столчето кое беше наменето и за поранешниот претседател Бранко Црвенковски.

Д. М.

Print Friendly, PDF & Email