Categories

ФОТО НА ДЕНОТ Контрасти

Грчки контрасти на ѕидот на училиште во едно туристичко место: „Не на фашистичката омраза, да за човековата солидарност, како одговор на пораката, напишана на истиот ѕид, „Македонија е грчка“.

Фотографии: Биљана Јордановска

image_pdf image_print
Print Friendly, PDF & Email