Categories

МРЕЖА Користењето на погрешни термини е поддршка на злосторства од омраза и тероризам

ЈАС МЕРСИХА СМАИЛОВИЌ, АПЕЛИРАМ до медиумите во Македонија, ДА КОРИСТАТ вистински термини за масакров кој е класичен акт на ТЕРОРИЗАМ!


ДОКОЛКУ продолжат да БИДАT НЕПИСМЕНИ, ќе ги ОПИСМЕНАМ со СООДВЕТНИ приговори, забелешки, жалби, тужби ДО НАДЛЕЖНИТЕ органи и агенции!!!!
КОРИСТЕЊЕТО на погрешни термини всушност е ПОДДРШКА НА ЗЛОСТОРСТВАТА ОД ОМРАЗА И ТЕРОРИЗМОТ и поттикнување на ВАКВИ ЗЛОСТОРСТВА!!!!
СТОП ЗА ГОВОРОТ НА ОМРАЗА ВО МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИУМИ!!!!!!!


фејсбук статус на Мерсиха Смаиловиќ

Print Friendly, PDF & Email