Categories

ФОТО ВЕСТ Купишта отпадоци во строгиот центар на Скопје

Граѓански новинар ни испрати фотографија од купишта отпадоци во строгиот центар на Скопје, зад Домот на градежниците, со порака: Центар на Скопје, 7:55 часот, 10 август 2018 година. Каде се амбасадорите и глумците да исчистат?!

Оваа фото вест ја објави веб страницата Зелен ЦИВИЛ.

Скопје, 7:55, 10/8/2018, фото: граѓански новинар

Print Friendly, PDF & Email