Милош Вучевиќ: Преку фингирана кривична пријава за Вучиќ до премиер на Србија

Српскиот претседател Александар Вучиќ вчера го назначи својот близок соработник Милош Вучевиќ за мандатар за состав на новата влада за премиер и човек кој ќе ја води новата влада во време на војна во Европа, зголемен притисок од странскиот фактор и тензиите со Косово. Милош Вучевиќ досега беше министер за одбрана, а претходно градоначалник на … Continue reading Милош Вучевиќ: Преку фингирана кривична пријава за Вучиќ до премиер на Србија