Categories

ФОТО НА ДЕНОТ Народе македонски со какви идеи и решенија за загадувањето си ти?

На креативен и духовит начин, Милчо Велјановски, на социјалната мрежа Фејсбук на свој начин го третира проблемот околу загадениот воздух.

Print Friendly, PDF & Email