Обвинителски конфликти после првиот чин: Нема да има скрининг пред скринингот

ЉУБОМИР КОСТОВСКИ Судирот во врвот на третата власт, која обично се концентрира во врвот на обвинителството за борба со организираниот криминал и финансовата полиција, но сега со вклучување на републичкиот јавен обвинител, деновиве заврши со апел на страната која смета дека нема доволна политичка поддршка до меѓународниот фактор за заштита. Да не заборавиме дека сето … Continue reading Обвинителски конфликти после првиот чин: Нема да има скрининг пред скринингот