Панелот „Попис: Статистика, не политика“ во Гевгелија со одлични пораки

ЦИВИЛ одржа панел дискусија на тема „Попис: Статистика, не политика“ во општина Гевегелија, во која учествуваа градоначалникот на општина Гевгелија, Сашо Поцков, Претседателката на пописната комисија за општините Гевгелија и Дојран, Ката Ристова и советникот на општина Гевгелија од СПМ, Ристо Камов. Панелот го модерираше Џабир Дерала, ЦИВИЛ. Учесниците на панелот ги изнесоа своите ставови … Continue reading Панелот „Попис: Статистика, не политика“ во Гевгелија со одлични пораки