Categories

ФОТО НА ДЕНОТ Парада на гордоста во Приштина

Парадата на гордоста за правата на ЛГБТИ заедницата денеска по втор пат се одржа во Приштина. Според првичните информации, поминала без инциденти. Нашата колешка, Ангела Петровска е на лице место на настанот. 

Парада на гордоста, Приштина, 10 октомври 2018. Фотографии: Ангела Петровска

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email