Categories

СПОР Премиерот Заев на прес-конференција за договорот за надминување на спорот

Секој момент се очекува почеток на прес-конференцијата на премиерот Зоран Заев, на која се очекува тој да соопшти детали од историскиот договор за надминување на спорот со името. 

image_pdf image_print
Print Friendly, PDF & Email