Рангелова: Не знам што би добила ВМРО-ДПМНЕ со 120 изборни единици, ако ова е Влада во сенка, јас сум разочарана (1 дел)

Секако една од најкоментираните и највидливите политички фигури во Северна Македонија е пратеничката Даниела Рангелова од ВМРО-ДПМНЕ. Без оглед на тоа дали некој ја сака и почитува или ја мрази и напаѓа, Рангелова се појави и опстана на политичката сцена во исклучително турбулентни времиња за земјата. Околу неа се плетат огромен број приказни, а често … Continue reading Рангелова: Не знам што би добила ВМРО-ДПМНЕ со 120 изборни единици, ако ова е Влада во сенка, јас сум разочарана (1 дел)