СКЕН – политички видео магазин: Ќе има попис во кој ќе учествуваат сите граѓани

По договорот меѓу премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, пописот да се одложи за септември, граѓаните се во очекување на потврда на овој договор во законодавниот дом на Северна Македонија. Одложениот попис е тема на ова издание на политичкиот видео магазин СКЕН. Пратеничката од редовите на СДСМ, Славјанка Петровска, на … Continue reading СКЕН – политички видео магазин: Ќе има попис во кој ќе учествуваат сите граѓани