Categories

ГРАЃАНСКИ ОБЈЕКТИВ Тешка сообраќајка кај Соборна црква

Граѓанска новинарка испрати фотографија од тешка сообраќајна несреќа на раскрсницата кај Соборен храм, околу 21 часот. Полицијата веќе беше пристигната на местото на несреќата.

image_pdf image_print
Print Friendly, PDF & Email