Услови за користење, авторски права и заштита на приватноста

ВАЖНО Ние, ЦИВИЛ, како издавачи, сме одговорни за нашата сопствена содржина на нашата веб-страница согласно законот. Меѓутоа, постојат делови од оваа веб-страница што се одговорност само на авторките и авторите или на оние кои за медиумската платформа дале свои изјави и интервјуа. Ова особено се однесува на делот МИСЛА, како и на изјави и интервјуа … Continue reading Услови за користење, авторски права и заштита на приватноста