Categories

РЕШЕНИЕ Заев: Да, за македонската иднина!

Да, за македонската иднина! – рече премиерот Зоран Заев на почетокот на прес конференцијата за историскиот договор за надминување на деценискиот спор со името. Решението е: Република Северна Македонија.

 

Print Friendly, PDF & Email