Заев е оптимист по македонско-бугарските односи

Премиерот Зоран Заев денеска на новинарско прашање за евентуално постоење на „План Б“, доколку до декември не се започне со преговори за членство во ЕУ, изјави дека таков план не е разработуван, и не постои. -Во моето скромно политичко искуство како претседател на Владата никогаш не сме разработувале „План Б“, затоа што тогаш би значело … Continue reading Заев е оптимист по македонско-бугарските односи