Кажете го своето мислење: Кои се вашите барања од новата влада?

ЦИВИЛ ги повикува сите свои членови и поддржувачи, соработници сите граѓанки и граѓани да ги споделат своите очекувања, предлози и барања за идната Влада на Република Северна Македонија. Оваа најнова акција го носи називот: „Граѓански форум за учество во креирање на владините политики“. Најдобрите прилози ќе бидат објавени, а авторите на најквалитетните текстуални и видео … Continue reading Кажете го своето мислење: Кои се вашите барања од новата влада?