Мицкоски денеска на тајни средби со Орбан и Груевски

Христијан Мицкоски, формалниот лидер на ВМРО-ДПМНЕ, денеска е во Будимпешта, на средба со унгарскиот премиер, Виктор Орбан. Можноста Никола Груевски да е дел од состанокот, не е исклучена. Подоцна, Мицкоски, секако ќе има и посебна средба со својот шеф, Груевски, кој го ужива азилот што му го подари Орбан, за да го спаси од правосилна … Continue reading Мицкоски денеска на тајни средби со Орбан и Груевски