(ОСЛОБОДИ ГО УМОТ) Костовски и Мишев за главните пропагандни наративи во контекст на изборите во Србија и на претстојните избори во Северна Македонија

Изборите во Србија и изборниот инженеринг кој го примени актуелната српска власт, потсетува на едно време кога увозот на гласачи, поткупот на гласачи, „бугарски воз“ – беа дел од изборната практика во Македонија. Во својата анализа новинарот и аналитичар Љубомир Костовски, пишуваше токму на оваа тема, а новинарот Драган Мишев, во неколку наврати на пропагандните … Continue reading (ОСЛОБОДИ ГО УМОТ) Костовски и Мишев за главните пропагандни наративи во контекст на изборите во Србија и на претстојните избори во Северна Македонија