Судбината на реформите во услови на политичка криза

Асоцијација за граѓанска толеранција и соработка (АГТИС) во среда во хотел Холидеј Ин организира панел дискусија со наслов „Судбината на реформите во услови на политичка криза“, која е дел од проектот „Детски болести на демократијата“ финансиран од National Endowment for Democracy.  На панелот ќе говорат Сашо Орданоски, Ана Павлова Данева, Беса Арифи, Мери Младеновска Ѓорѓиевска, … Continue reading Судбината на реформите во услови на политичка криза