Таравари: Немаше друга опција освен СДСМ, Режимот мораше да падне! Но, тие возвратија поинаку…

Таравари отворено говори за причините зошто не ѝ верува на владата на Зоран Заев, за аферата „Рекет“, како и за одговорноста на ДУИ поврзана со владеењето на правото. Притоа, тој во детали ја сподели сторијата за безрезервната поддршка на Алијансата за СДСМ, како единствена можна опција, по парламентарните избори во 2016 година, бидејќи, како што … Continue reading Таравари: Немаше друга опција освен СДСМ, Режимот мораше да падне! Но, тие возвратија поинаку…