fbpx
Амбасадорката на Украина и тимот на Амбасадата со знамињата на Украина и Кримските Татари

Tag: МЈП Проаква

Општина Охрид: Хотелот во Лагадин не е закана за екосистемот на Охридското Езеро

Општина Охрид тврди дека изградбата на хотелот во заштитната крајбрежна зона во селото Лагадин е согласно законската регулатива и дека не претставува никаква закана за екосистемот на Охридското Езеро. Од ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER