fbpx
Избори 2024 (фото: ЦИВИЛ)
Фото: Оперативна команда Запад
Фото: миа.мк
Фото: Скриншот
Бенјамин Нетанјаху
Фото: МИА архива
Специјалниот претставник на Стејт департмент за Западен Балкан, Габриел Ескобар (фото: МИА)

Маркетинг

ПРОСТОР ЗА УСПЕШНИ И ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНИ

Mедиумската платформа на ЦИВИЛ е нов простор за рекламираре. Воедно, тоа е и простор за промовирање на општествено одговорни комерцијални ентитети, кампањи и граѓанско општество.

Средствата што се прибираат од продажбата на рекламниот простор на медиумската платформа на ЦИВИЛ се користат за самоодржливост и подобрување на работата на организацијата. 

Цени на рекламниот простор на медиумската платформа на ЦИВИЛ

ЦивилМедиа
www.civilmedia.mk

Банер, десен слајдер 300х300 350
Банер, десен слајдер 300х600 500
Банер, хоризонтален, прва позиција 970х90 900
Банер, хоризонтален, втора позиција 970х90 700
Банер, хоризонтален, трета позиција 970х90 550

Drejt
www.drejt.mk

Банер, десен слајдер 300х300 120
Банер, десен слајдер 300х600 200
Банер, хоризонтален, прва позиција 970х90 400
Банер, хоризонтален, втора позиција 970х90 300
Банер, хоризонтален, трета позиција 970х90 200

Civil.Today
www.civil.today

Банер, десен слајдер 300х300 200
Банер, десен слајдер 300х600 300
Банер, хоризонтален, прва позиција 970х90 600
Банер, хоризонтален, втора позиција 970х90 400
Банер, хоризонтален, трета позиција 970х90 300

GreenCivil
www.greencivil.mk

Банер, десен слајдер 300х300 200
Банер, десен слајдер 300х600 300
Банер, хоризонтален, прва позиција 970х90 600
Банер, хоризонтален, втора позиција 970х90 400
Банер, хоризонтален, трета позиција 970х90 300

Цените се за еден месец и се изразени во евра, со вклучен ДДВ. Исплатата се врши во денарска противвредност според средниот курс на Народна банка на денот на уплатата.

Заинтересираните компании и други огласувачи можат да се јават за детали околу условите за спонзорирање и друг вид комерцијална соработка.

Попусти

За реклама на два или повеќе портали, следува попуст од 20%.

Print Friendly, PDF & Email