fbpx
Парада на гордоста, Скопје, 25 јуни 2022 (фото: Тоше Огњанов / VOA)
Рускиот државен пропагандист, Соловјев.
Протести против Г7 во Минхен, во пресрет на Самитот на Г7
Итен состанок на шефовите на Г7 за време на Самитот за нуклеарна безбедност во 2014 година во Хаг. (извор: Wikimedia Commons)

Што е Г7?

Лидерите на државите членки на Г7
Лидерите на државите членки на Г7
Претседателот на САД, Џо Бајден, на излегување од Air Force One по пристигнувањето на аеродромот Франц-Јозеф-Строс во близина на Минхен, Германија, 25 јуни 2022 година, пред самитот на Г7.

Импресум

ЦИВИЛ МЕДИА

  • ЦИВИЛ МЕДИА е организациска единица и медиумска платформа на ЦИВИЛ
  • www.civilmedia.mk е дел од медиумската платформа на ЦИВИЛ на македонски јазик

Главен и одговорен уредник:
Џабир Дерала

Уредувачки колегиум:
Биљана Јордановска
Дијана Тахири
Дехран Муратов
Драган Мишев
Ариан Мехмети (мултимедија)

Директор на ЦивилМедиа: Горан Наумовски

Финансиска директорка: Соња Ефтовска

Колумнисти и соработници:
д-р Сашо Орданоски
Зоран Иванов
Војо Маневски
проф. д-р Мирјана Најчевска
Јане Ѓорѓиоски
Љубомир Костовски

Вјоса Ајдини
Атанас Петровски (камера)
Кирил Михаилов (фотографија)

Веб мастеринг:
Филип Петровски
Петар Орданоски (Инфопроект)

Јазична редакција:
Наташа Цветковска
м-р Гордана Ацеска

КОНТАКТ

Print Friendly, PDF & Email