fbpx
Фото: Принтскрин
Одбележување на Денот на независноста на Украина, Скопје, 24 август 2023 (фото: ЦИВИЛ)

Контакт

Адреса:  Максим Горки 31A/1, 1000 Скопје, Република Северна Македонија
E-mail: [email protected], [email protected] / пријави за изборни нерегуларности, кршење на човековите права и слободи, говор на омраза и дезинформации: [email protected]
Телефон: +389 (0)2 52 09 176

Фејсбук  |  Твитер  |  Инстаграм

Print Friendly, PDF & Email