fbpx
Стојан Андов
Фото: МИА
Фото: МИА
Фото: МИА Архива
Фото: Слободен Печат
Ноам Чомски / Фото: Wikimedia commons

Tag: Јована Трајчевска

Тренчевска: Младите се нашиот приоритет, а нивниот успех – наша цел

Младите се нашиот приоритет, а нивниот успех - наша цел, истакна министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска. Таа заедно со директорката на Европската младинска фондација на Советот на ...

„Тајните на моето срце“

„Кога ќе сретнеш човек, дете што не може да гледа, ете не го одбегнувај, подај му рака и тоа срце знае да сака“, е една од строфите на песната „Подај ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER