fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: блокирање

Фото: Укринформ

ЕУ ќе најде начин да го заобиколи унгарското блокирање на 500 милиони евра воена помош за Украина

Амбасадорот на Украина во ЕУ, Всеволод Ченцов, во интервју за онлајн весникот Европска правда, предвидува дека Европската унија ќе најде начин да го надмине блокирањето на Унгарија за доделување на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER