fbpx

Tag: Делхи

Phoro source: www.g20.org

Г20 ламентира за „неизмерни човечки страдања“, но не ја виде руската злосторничка агресија против Украина

ЏАБИР ДЕРАЛА / ЦИВИЛ МЕДИА Самитот на 20-те најголеми економии во светот (Г20) е важен глобален настан кој им дава такт на светските економски, но и општествено-политички збиднувања и процеси. ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER