fbpx

Tag: доделување награди

Заедно сме посилни!

Приказната на граѓанскиот новинар Дамјан Темков, професор во ДМБУЦ Илија Николовски Луј, за неговиот ученик Виктор Тошевски која предизвика бура од реакции во јавноста, но започна да ги буди и ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER