fbpx

Tag: граѓански новинар(к)и

Онлајн анкета на ЦИВИЛ за граѓанското новинарство

Како дел од проектот „Граѓански објектив“ што ЦИВИЛ – Центар за слобода го спроведува веќе втора година, од денеска, ЦИВИЛ ја започнува новата онлајн анкета за граѓанско новинарство. Истражувањето за граѓанското новинарство ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER