fbpx
Саломе Зурабишвили
Фото: president.gov.ua
Фото: Engin Akyurt/Pixabay

Tag: „Илија Жупаноски“

Метаморфозис објавува конкурс за годишна награда „Илија Жупаноски“ за новинари, граѓански организации и поединци

Фондација за интернет и општество „Метаморфозис“ објавува КОНКУРС за годишна награда „Илија Жупаноски“ за новинари, граѓански организации и поединци кои придонесуваат во справувањето со дезинформациите во земјата. Ќе бидат доделени две годишни ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER