fbpx
По конструктивна дискусија од страна на претставниците на синдикатите во однос на предлогот, се донесе заклучок  синдикалните организации да го разгледаат предлогот и да достават забелешки или нови предлози до Министерството за труд и социјална политика.
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј

Tag: инклузивни вредности

Богојески: Да „пораснеме“ како нација, низ созревање на индивидуалецот

„Со симбиоза на општество на инклузивниот човек и општество на индивидуални вредности, ќе имаме трето општество - на инклузивни вредности. Односно, општество и вредности околу кои ние сите ќе се ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER