fbpx
Фото: Принтскрин
Одбележување на Денот на независноста на Украина, Скопје, 24 август 2023 (фото: ЦИВИЛ)

Tag: Европскиот центар за правата на Ромите

Махмут: Ние, Ромите, треба конечно да направиме нешто од нас – за нас!

Тефик Махмут од Европскиот центар за правата на Ромите од Будимпешта, магистер по меѓународно право на Европскиот универзитет во Скопје и магистер по миграциони движења на Универзитетот на Оксфорд, зборува ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER