fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: корисници на финансиска поддршка

Тренчевска: Финансиската поддршка е добредојдена во семејствата на ранливите категории граѓани

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска во Струмица посети две семејства корисници на финансиска поддршка согласно Законот за финансиска поддршка на социјално ранливи категории на граѓани за ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER