fbpx

Tag: куртони

Недоследност, неодговорност, незрелост… И скандали

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Со различен интензитет, Мицкоски(!) од ВМРО-ДПМНЕ ја бомбардира јавноста со повици за предвремени парламентарни, без малку од првиот ден кога беше поставен за претседател на партијата. Сега, ...

The Well of Justice - by Anne Zamo

Паника меѓу „куртоните“

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА Искрено, не ме изненади примитивната и вулгарна реакција од криминалците и нивните слуги по моето кусо, точно 7-минутно излагање во македонскиот парламент. Кукавици се, не знаат да ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER