fbpx
Фото/ Wikimedia commons
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: Макстил

Вонреден инспекциски надзор во „Макстил“

Државниот Инспекторат за животна средина денеска изврши вонреден инспекциски надзор во фабриката „Макстил“, каде што вчера гореше отпадно железо. Во соопштението на Државниот Инспекторат за животна средина и просторно планирање, ...

Отпадно железо го загуши Скопје

Загрижен граѓански новинар кој сака да остане анонимен до редакцијата на ЦИВИЛ Медиа испрати фотографии од огромен чад кој синоќа бил забележан во близина на фабриката „Макстил“. Според Територијалната противпожарна ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER