fbpx
Фото: МИА
Фото: МИА Архива
Фото: Слободен Печат
Ноам Чомски / Фото: Wikimedia commons
Фото: МИА
Џабир Дерала (фото: Рилинд Сулејмани)
Фото: Принтскрин

Tag: „Метаморфозис“

Метаморфозис објавува конкурс за годишна награда „Илија Жупаноски“ за новинари, граѓански организации и поединци

Фондација за интернет и општество „Метаморфозис“ објавува КОНКУРС за годишна награда „Илија Жупаноски“ за новинари, граѓански организации и поединци кои придонесуваат во справувањето со дезинформациите во земјата. Ќе бидат доделени две годишни ...

Презентација на извештај од проект „Опсерваторија на медиумските реформи“

Трет периодичен мониторинг извештај во рамки на проектот „Опсерваторија на медиумските реформи“ ќе презентира денеска Фондацијата „Метаморфозис“ заедно со проектните партнери. Извештајот се занимава со набљудување на имплементацијата на Итните ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER