fbpx
Руски ракетен терор: Харкив, 25 мај 2024 (фото извор: скриншот од видео извештај на Би-би-си)
Фото: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ
Фото/ Маргарита Роблес/ Wikimedia commons

Tag: „Метаморфозис“

Метаморфозис објавува конкурс за годишна награда „Илија Жупаноски“ за новинари, граѓански организации и поединци

Фондација за интернет и општество „Метаморфозис“ објавува КОНКУРС за годишна награда „Илија Жупаноски“ за новинари, граѓански организации и поединци кои придонесуваат во справувањето со дезинформациите во земјата. Ќе бидат доделени две годишни ...

Презентација на извештај од проект „Опсерваторија на медиумските реформи“

Трет периодичен мониторинг извештај во рамки на проектот „Опсерваторија на медиумските реформи“ ќе презентира денеска Фондацијата „Метаморфозис“ заедно со проектните партнери. Извештајот се занимава со набљудување на имплементацијата на Итните ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER